gave til nybagt far | gavelisten

Barselsgaven til den nybagte far

Vi er fortalere for, at kønnene skal være ligeværdige, så vi har hænderne i vejret over de strømninger, der lige nu gør, at mændene i højere grad får mulighed for at nyde den helt specielle første tid med baby.

Så den her liste er et skud ud til alle mændene, som ofte må se til fra bænken, når den nybagte mor får alt opmærksomheden efter velkomsten af en lille ny.

Så, er du på udkig efter en gave til en nybagt far er her vores bedste forslag:

Far fortjener også opmærksomhed

Vi er af den progressive overbevisning, at fædrene i lige så høj grad som mødrene har brug for et skulderklap og anerkendelse af deres nye rolle som forældre. Så here goes!

9 gaveideer til den nybagte far:

01

En bog om at blive far

Kvinder er langt bedre end mænd til at snakke om tingene, når de træder ind i den nye rolle som mor. Så, hvis den nybagte far er typen, der ville sætte pris på en hjælpende hånd, kan en bog om det at blive far være en god idé.

Du kan overveje ‘Hvad enhver far bør vide’, som forfatteren, Thomas Skov, har fået stor ros for.

02

Bæresele

Hvis den nybagte far er typen, du ved får brug for at komme lidt ud af huset, så skal han have en bæresele til den nye lille chef, der ofte er med på slæb. Der er uendelige udgaver af bæreselen – kig eventuelt efter en brugt udgave og spar nogle penge.

03

Abonnement til lydbøger og podcasts

Den nybagte far kommer sandsynligvis til at få nogle kilometer i benene, når baby skal lulles i søvn i barnevognen. Forkæl hans hjerne med gode historier i form podcasts eller lydbøger på abonnement.

Her er nogle muligheder:

04

Klippekort til lokal kaffe

Til de lange gåture med barnevognen kan et besøg hos den lokale kaffepusher være dagens højdepunkt. Sørg for en velfortjent baristakaffe til den nybagte far, hvadenten den er fra 7Eleven eller den lille café på hjørnet.

05

Termokop

Om den lille ny skal gås med for at sove eller ej, er man ofte på farten med barnevognen. Sørg derfor gerne for at den nye far har en ordentlig termokop til kaffe. Han har nemlig sikkert heller ikke sovet fantastisk.

06

Joggingsæt - gerne en tjekket udgave

Nybagte forældre fortjener en behagelig og blød barselshverdag. Vælg blødt og lækkert men stadig cool joggingtøj – så behøver han heller ikke føle sig helt så slidt og træt, som han nok er.

07

Gavekort til take away

Det er altid – og vi gentager altid – en god idé med take away. Kopnudler og toast er bare ikke sagen i længden, så du kommer til at være populær hvis du ankommer med take away eller medbringer gavekort til samme. 

08

Høretelefoner

Har du spenderbukserne på, kan den nybagte far forkæles med høretelefoner.

Apples Airpods Pro er en sikker vinder, og de har noise cancelling, til når det er mors tur til at have barnet.

09

Solbriller med sejlersnor

Til den nybagte far på farten er solbriller et must. Vælg nogle med sejlersnor, så de ikke forsvinder i det kaos, som det er at have et lille bitte menneske og dets tusind sager med på farten.

 

Er du på udkig til begge forældre?

Hvis du gerne vil give en fælles gave til de nybagte forældre, kan du trygt gå til “Gaveideer til de nybagte forældre” ligger lige her. for masser hyggelige forslag.

Toodaloo!

Gaven til de nybagte forældre

Find mere inspiration her:

Hente juletræ | Den første jul | Gavelister

Den første jul

Er det første gang, du skal holde jul? Måske er det for familien? Måske er det for de nærmeste venner? Uanset hvad, kan det være

Læs mere »