skincare

Din hudplejerutine

Gad du godt at behandle din hud lidt bedre, men er du i tvivl om, hvor du skal starte? Tænk det sådan, at din hudpleje foregår både indefra og udefra. Din skincare routine behøver hverken at koste hele månedslønnen eller kræve 45 minutter ved badeværelsesspejlet hver aften. We know; vi gider maks bruge 5 minutter.

Treat yourself

Måske kan det være svært at overbevise dig selv om, at det er tiden værd. Men ærligt, har du ikke fortjent en ordentlig omgang “treat yourself”, når du render og er mega awesome hele dagen? Det synes vi.

Så her har vi samlet en liste med overskuelige ting, der er en gave til din hud. Fælles for alle tingene er, at det er ting, der er gode for dig og din hud uanset hudtype.

8 tips til hudplejerutinen:

01

Vand, vand, vand

Det der med løbende at drikke vand dagen igennem er lige så vigtigt, som det er nemt at glemme. Giv dig selv en genopfyldelig vandflaske for nemmere at vænne dig til at højere indtag af vand.

Vælg AYA&IDAs vandflaske for at få en super holdbar og samtidig æstetisk vandflaske, der fås i mange forskellige farver.

Denne glasflaske fra Retap er flot og behagelig at drikke af.

02

Silkepudebetræk

Hvis du prøver et silkehovedpudebetræk, kan du straks mærke forskel. Det er bare skønnere for hud og hår, og så skulle den forårsage færre knækkede hår og mindske udviklingen af soverynker.

03

Specialhovedpude

Der er mange, der lige nu sværger til specielle hovedpuder, der ved hjælp af memory skum og en helt speciel form afværger soverynker (ja, det er der åbenbart noget, der hedder) og hævelser i ansigtet.

Se fx denne hovedpude fra Save my Face.

04

Rens dagen væk fra ansigtet

Uanset om du går med make-up i det daglige, udsættes din hud for meget i løbet af dagen. Her er vores bud på de bedste renseprodukter:

Oliebaseret rens: Heimish – All Clean Balm

Vandbaseret rens: Pyunkang Yul – Low pH Pore Deep Cleansing Foam 

Toner: The Ordinary – Glycolic acid 7% toning solution

05

Serum

Giv din hud et fugtighedsboost med en serum, der passer til din hudtype. Nu er vi ikke hudspecialister, blot hudplejenørder, så hvad der passer bedst til dig, ved du helt sikkert selv. Gå efter serum, der er anbefalet til din hudtype. Selv er vi glade for disse to:

The Ordinary – Niacinamide 10 + zinc 1
The Ordinary – Hyaluronic acid 2 + b5

06

Jaderoller og gua sha

Hvis du ikke allerede ejer disse redskaber, kan du med fordel investere! Det er den letteste (og billigste) ansigtsbehandling, og så kan du endda gøre det selv – og de gavnlige effekter spænder vidt. Du vil eksempelvis kunne opleve øget blodcirkulation, som kan være med til at give noget glød, forbedring af hudens elasticitet og reducering af hævelser. Herudover kan du mindske spændinger i din kæbe, og det virker kølende og afslappende.

07

Ansigtscreme

Der findes et utal af forskellige hudtyper – og dermed forskellige behov. Vi er 100% Surisuri fangirls, så vi kan kun anbefale, at gå derind og tjekke deres anbefalinger til netop din hudtype.

Personligt kan vi godt lide denne: Isntree; Hyaluronic Acid Moist Cream

08

Solcreme

Solcreme er altid en god idé. Uanset hvor gerne du vil have en tan, er solens stråler langt fra gavnlige for vores hud. Og det behøver ikke være så slemt endda at smøre ansigtet ind i solcreme. Her er vores forslag til den gode solcreme til ansigtet:

Mineralsk: Mizon; Cicaluronic Non-Nano Sunblock SPF50+ PA+++

Kemisk: Beauty of Joseon; Relief Sun Rice + Probiotics SPF50+ PA++++
→ Tennas favorit: “Hader solcreme. Virkelig. Men den her føles som om, jeg slet ikke har noget på.”

Mixed: Cosrx; Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++
→ Camillas favorit: “Det er den første jeg nogensinde har prøvet, som føles naturlig og skøn på huden.”

Vigtig hobby: Dig!

Vi følte os rigtig voksne, da vi begyndte at tage vores hud alvorligt. Måske, måske ikke fordi vi kunne se det kommende resultat, hvis vi fortsatte med at gøre det rene ingenting. Så vi håber virkelig, at du vil få lige så meget glæde af din hudplejerutine, som vi har. 

Men mellem os, faker vi lidt for ofte det der voksenliv. Der er bare altid 5 ting for meget på to-do listen. Så fik vi den ide, at skrive en liste, med tips til en lettere hverdag. Dén kan du finde her.

Toodaloo!

Red din seng

Følg med

Find mere inspiration her:

Hente juletræ | Den første jul | Gavelister

Den første jul

Er det første gang, du skal holde jul? Måske er det for familien? Måske er det for de nærmeste venner? Uanset hvad, kan det være

Læs mere »