Gavelister

Find den perfekte gave

Det kan være hammersvært at finde den perfekte gave. Enten fordi modtageren ingenting ønsker sig, fordi ønskerne sprænger budgettet, eller fordi vi måske bare gerne vil give en ekstra god gave, der viser hvor betænksomme og omsorgsfulde, vi er. Det typiske scenario er, at den gode gaveidé opstår i Bauhaus lige omkring 4 måneder efter din partners fødselsdag. Eller også kommer ideen til den perfekte julegave, når du står på et bagagerumsmarked i sommerferien. And we ain’t got time for that!

Så vi har gjort vores research og forfattet nogle gavelister, der kan give inspiration til en gave, der både gør modtageren glad og viser, hvor overskudsagtig du er.

Rigtig god fornøjelse.

Kay Bojesen, go home...

Ligesom med så meget andet, er der ikke nogen altomfavnende facitliste til gode gaveideer uanset hvor mange, der siger at Kay Bojesen aben eller Lyngby vasen er løsningen til det hele. Du skal ikke tro dem! Ingen konfirmand ønsker sig en Kay Bojesen abe i virkeligheden (medmindre det selvfølgelig står sort på hvidt på ønskesedlen).

Den gode gave kan også være hjemmegjort eller fra den lokale genbrug. Vi ved, at du ved, at det er tanken der tæller. Nogle gange skal tanken bare hjælpes på vej. Det gør vi et ærligt forsøg på med vores gavelister, der er inspireret af alt andet en Imercos greatest hits.