Om os

Hvordan opstod make a list?

Make a list opstod som alle de bedste ideer nu engang opstår; i en sofa over et glas vin. Vi talte om livet, om børn, om hus og mandemænd og konkluderede, at bedst som vi troede, at vi havde fundet den gode rutine, blev bøtten vendt på hovedet, og vi måtte starte forfra.

Ærligt, vi var fristet til at løbe hjemmefra.

Hvordan skal nogen kunne navigere i et spil, hvor reglerne hele tiden bliver ændret? Hvornår er der tid til at leve? Vi talte om, at vi manglede et cheat sheet, en facitliste eller måske bare en brugsanvisning på en krøllet serviet. Hvad som helst!

Så vi gik til det alvidende orakel: Google. Men søgningerne “facitliste til livet” og “brugsanvisning til familie” gav ikke meget – så vi besluttede os for at gøre noget selv og måske endda hjælpe andre i samme ombæring. You gotta help a sister out, right? Så ideen til make a list blev undfanget i 2021 med det formål at hjælpe dig og os, så vi kan komme i gang med at leve i stedet for bare at overleve.

Husmorråd og to-do lister

Lægger man låg på kartoffelgryden, kommer den hurtigere i kog. Eddike fjerner kalk. Man kan bruge kaffegrums som bodyscrub.

Engang tog vi begge de gængse husmorråd for givet, men helt ærligt, er det ikke det, vi faktisk har brug for i dag? Ikke life-hacks eller burde-lister, men gode råd, man selv kan sortere i.

Egentlig vil vi meget kraftigt understrege, at vi ikke ved, hvordan du lever dit liv bedst. Det ved andre faktisk heller ikke. Men DU ved det. Så derfor stoler vi på, at du er den bedste til at sortere i alle de råd og lister, vi præsenterer her på hjemmesiden. For vi bliver ikke dem, der fortæller dig, hvad du skal eller burde – dem er der rigeligt af derude.

Så tag på tour i vores make a list-univers – helt uden forpligtelser eller løftede pegefingre. Tag hvad du kan bruge og lad resten ligge.

Toodaloo <3

- C og T

Find inspiration her:

Spar på madbudgettet | Tjekliste

Spar på madbudgettet

“Jeg bliver aldrig typen, der gider følge en madplan.” Det var cirka dét T proklamerede engang i nittenhundrendegrøntfranskbrød. Og C handler i dag hver gang,

Læs mere »
genfind hinanden | Livslister

Genfind din partner

Når parforholdet først knaser, kan det være svært at finde overskuddet til at lede efter gnisten. De mange ting i dagligdagen, kan få parforholdet til

Læs mere »
Hente juletræ | Den første jul | Gavelister

Den første jul

Er det første gang, du skal holde jul? Måske er det for familien? Måske er det for de nærmeste venner? Uanset hvad, kan det være

Læs mere »